Styling tips voor mannen

Als man zijnde wil je er natuurlijk goed gekleed voor de dag komen, of je nou naar je werk gaat, een feestje, of gewoon boodschappen gaat doen. Het kan soms echter lastig zijn om je goed te kleden, en daarom zetten we in dit artikel een aantal tips en tricks om toch zonder al te veel moeite goed gekleed de deur uit te gaan.

Keep it simple

Het allerbelangrijkste bij het aankleden voor een normale dagelijks dag is om het simpel te houden. Zorg ervoor dat je genoeg simpele basis kleding in je kast hebt liggen, denk hierbij aan witte, zwarte en grijze t-shirt en een aantal mooie broeken. Een makkelijke keuze voor een koude winterdag is bijvoorbeeld een zwarte coltrui, simpel maar wel elegant.

Draag een eye-catcher

Mocht je voor een basic outfit hebben gekozen, dan is het wel belangrijk een eye-catcher te dragen. Je moet er natuurlijk niet saai uit zien. Een eye-catcher kan bijvoorbeeld een opvallend kledingstuk zijn zoals een leuke kleur sneakers of een riem die eruit springt, maar let er wel goed op dat de rest van je outfit wel rustig en eenvoudig is.

Keep it clean

Wellicht de meest belangrijkste tip is dat je kleding er schoon en strak uit moet zien, niets is onaantrekkelijker dan een outfit vol kreukels en vlekken. Een verzorgt outfit oogt namelijk erg stylish en netjes. Een simpele tip dus, maar die een grote invloed heeft op de beeld die je bij andere creëert.

Heb je nog kleding nodig? Vergeet dan niet op www.e-kortingscode.nl te kijken voor kortingscodes voor bijvoorbeeld een kortingscode Adidas.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *