Gaan de Oranjedames en -heren zich Olympisch kwalificeren?

Het Nederlands damesvolleybalteam kan zich in januari plaatsen voor de Olympische Spelen van Tokio. Het Olympisch Kwalificatietoernooi (OKT) vindt plaats in het Apeldoornse Omnisport, van 7 t/m 12 januari. Ook de heren kunnen zich kwalificeren en wel op het OKT in Berlijn van 5 t/m 10 januari. Zowel de Oranjedames als -heren strijden met zeven andere landen om één ticket.

Mizuno is official shoe supplier van beide teams. Het vrouwenteam speelt op goud-oranje schoenen, het herenteam op schoenen met opvallende oranje accenten. Wat de dames betreft heeft het merk in Laura Dijkema, Lonneke Slöetjes, Myrthe Schoot, Robin de Kruijf, Maret Grothues-Balkenstein en Yvon Beliën een aantal wereldtopspeelsters als individuele brand ambassadors in huis.

De Nederlandse volleybalteams spelen op twee nieuwe modellen van Mizuno: Wave Lightning Z6 en Mizuno Wave Momentum.

Mizuno Wave Lightning Z6
De nieuwe Wave Lightning Z6 heeft een vernieuwde zool voor nog meer explosiviteit en acceleratie. Dit is het iconische model van Mizuno en al jarenlang nummer één binnen de sport. De schoen is ontwikkeld voor allround topvolleyballers en aanvallers die behoefte hebben aan een lichte en wendbare volleybalschoen die meer snelheid in de bewegingen en meer kracht in de sprongen mogelijk maakt. Voor dames verkrijgbaar in de goud-oranje kleur Cuprum.

Informatie
Mizuno Wave Lightning Z6 is verkrijgbaar bij sportwinkels en webshops, in een dames- en herenuitvoering. Consumentenadviesprijs € 139,95. Ga voor meer informatie naar www.mizuno.com.

Mizuno Wave Momentum
Competitieve middenaanvallers en allround spelers die behoefte hebben aan een optimale combinatie van stabiliteit en demping kiezen voor de Mizuno Wave Momentum. Deze nieuwe Hybrid Power-schoen geeft een subliem dempingsgevoel door de Wave technologie die reageert op de kleinste verandering in positie. Zo kun je nog sneller, explosiever en gemakkelijker bewegen in het veld. Voor dames verkrijgbaar in de goud-oranje kleur Cuprum.

Informatie
Mizuno Wave Momentum is verkrijgbaar bij sportwinkels in een dames- en herenuitvoering. Consumentenadviesprijs € 149,95. Ga voor meer informatie naar www.mizuno.com.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *