De schoen van Ceizer

Kunstenaar Pieter Ceizer heeft voor Mizuno een inspirerende hardloopschoen ontworpen: de Wave Skyrise Ceizer. De samenwerking van Mizuno en Ceizer heeft tot doel hardlopers te motiveren met bemoedigende boodschappen, levendige kleuren en originele ontwerpen. Het is belangrijk om met veel plezier te blijven trainen in deze bijzondere tijden.

De in Parijs gevestigde kunstenaar en typograaf uit Amsterdam licht zijn opvallende ontwerp toe. ‘De kleuren vertegenwoordigen het Vondelpark, de grachten en de zomertijd in Amsterdam. De blauwachtige, groene tinten symboliseren de natuur, het park en de groene grachten. Het geel en oranje staat ​​voor zonneschijn en de overgang van zomer naar herfst, wanneer alles wat groen is oranje en geel wordt. Je waardeert de veranderingen in de natuur en hoe vredig de stad Amsterdam wordt.’

De Wave Skyrise hardloopschoen is gemaakt voor een comfortabele, energieke run. Je hebt als langeafstandloper het gevoel dat je met deze schoen de zwaartekracht volledig meester bent. Het moeiteloze, zwevende gevoel is te danken aan het ultralichte gewicht, de ongekende Foam Wave-demping en de veerkracht van XPOP.

Informatie
De Mizuno Wave Skyrise Ceizer is verkrijgbaar op www.mizuno.com en in geselecteerde hardloopwinkels. Consumentenadviesprijs Wave Skyrise Ceizer € 134,95.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *