De nieuwste sneakertrends voor heren

De nieuwste sneakertrends voor heren

Schoenen, ieder jaar komen er tal van nieuwe soorten op de markt, voor zowel mannen als voor vrouwen. Maar wat is nu een trend en wat is nu een absolute no-go. Om je een idee te geven wat er dit jaar nu in de mode is, hebben we een aantal sneaker trends voor mannen voor je op een rijtje gezet. Meestal is het voor veel mannen namelijk nog wel eens een hele uitdaging om een geschikte sneaker te vinden. Met deze trends zal je verstelt staan hoe eenvoudig of het eigenlijk is. Dus heb jij nog een paar nieuwe sneakers nodig dit jaar, dan zijn dit de nieuwste trends!

De instapper

Waar tot enkele jaren geleden Puma sneakers voor heren deze lijst aanvoerde, is dat voor nu de instapper. Dit is een nette schoen, maar toch met sportieve uitstraling die veelal in de zomer wordt gedragen. Ze zijn verkrijgbaar in zowel stof, suede als leer en op deze manier volledig naar eigen smaak uit te kiezen. Het grote voordeel aan de instapper, is dat je zoals het woord al zegt ze eenvoudig aan en uit kunt doen en ze altijd netjes onder je outfit staan. Zo kun je ze dragen in een formele setting onder een nette pantalon of jeans, maar ook casuel ondere een zowel lange als korte jeans mistaan zet absoluut niet!

De retro schoen

Terug van weggeweest! De retro schoen. Dit jaar zijn de onverminderd populair en zijn de schoenen dit in je jaren 90 zo populair waren dit nu weer. Uiteraard hebben de merken deze schoenen wel in een iets ander jasje gestopt, maar in hoofdlijnen zijn ze gelijk aan destijds. Niet voor niets ontzettend populair onder met name de 50 plussers onder ons! Spreekt jou dit aan, neem dan een een kijkje op het uitgebreide aanbod schoenen van Durlinger.com.

Casual Chique

De laatste sneaker trend is de casual chique sneaker. Deze sneaker kenmerkt zich door het minimalistische design, waardoor er enkele jaren al heel voorzichtig een switch is gemaakt door de vooral wat jongere mannen op kantoor om de strakke leren schoenen onder het pak te vervangen voor deze sneaker. Ze geven je outfit een net iets meer casual look, maar toch met een chique randje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *